Chcolatecremeux

Ingredienser 
200g mjölkchoklad 
1/2 dl Strösocker 
4st Äggulor 
1 3/4 dl Grädde 
1 1/2 dl Hallonpuré 
3 blad gelantin
Gör så här
 
 
Hacka chokladen och lägg i en bunke.
Blanda strösocker med äggula i en annan bunke. 
Koka upp grädde och hallonpuré i en kastrull, tillsätt gelantinblad i den heta blandningen. häll det sedan över äggulorna och blanda. 
Häll tillbaka i kastrullen och värm på låg värme, rör konstant tills blandningen börjar tjockna lite och häll det över den hackade chokladen.
Låt stå i några minuter och blanda till en slät kräm. 
Plasta och låt stå i kylen till nästa dag, eller minst 4 timmar.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Tidigare inlägg Nyare inlägg