Creme cheese frosting smaksatt med citron

Frosting:
4 dl Vispgrädde
en knivsuddd bakpulver
175 g Philadelphia
2 dl Florsocker
2 tsk Vaniljsocker
2 gelantinblad
ett par droppar citronarom, jag använde LorAnn citronessens.
 
Gör så här:
Blötlägg gelantinbladen i vatten ca: 10 min 
Vispa grädden och bakpulvret hårt i en skål (går att vispa grädden hårt utan att det blir smör när man har bakpulver i grädden)
Blanda philadelfiaosten, vaniljpulver, citronarom och florsockret i en annan skål med en slev.
Ta en klick av philadelfiablandningen och värm tillsammans med gelantinbladen i en kastrull tills gelantinbladen löst upp sig. Vispa ner de smälta gelantinbladen i philadelfiablandningen.
Vispa sedan ostmassan och grädden tillsammans.  
 

RSS 2.0
Tidigare inlägg Nyare inlägg