Cream cheese frosting

Cream cheese frosting
 
300 g philadelfia
3 dl grädde
1 knivsudd bakpulver
0,5-1 tsk äkta vaniljpulver
2 dl florsocker (går att öka på mängden upp till 3 dl men blir mycket sötare då)
2 gelantinblad
 
 
Gör så här:
 
Blötlägg gelantinbladen i vatten ca: 10 min 
Vispa grädden och bakpulvret hårt i en skål (går att vispa grädden hårt utan att det blir smör när man har bakpulver i grädden)
Blanda philadelfiaosten, vaniljpulver och florsockret i en annan skål med en slev.
Ta en klick av philadelfiablandningen och värm tillsammans med gelantinbladen i en kastrull tills gelantinbladen löst upp sig. Vispa ner de smälta gelantinbladen i philadelfiablandningen.
Vispa sedan ostmassan och grädden tillsammans.  
Fyll tårtan eller spritsa på cup cakes.
 
Fyllningen räcker till ett lager i en tårta 20-25 cm i diameter.
 
 

RSS 2.0
Tidigare inlägg Nyare inlägg