Fuskwienerbröd

Idag påskdagen provade jag att göra wienerbröd av smördegsplattor. De blev fantastiskt goda och kommer att göra dessa fler gånger :) 
 
Skär en färdigköpt smördegsplatta i kvadrater, jag fick ut 9 kvadrater
Pensla lite vatten på plattan och vik in alla fyra hörn till mitten av plattan och tryck till så hörnen fastar ordentligt.
Blanda lite marsankräm (använde kallrörd marsankräm) 1 dl mjölk och ca: 2 msk maranpulver
Klicka ut en klick på varje winerbröd.
 
Grädda i ugnen 225º ca: 10-12 minuter, wienerbröden ska vara lätt gyllenbruna.
Lät wienerbröden svalna och blanda lite vatten och florsocker till en kristyr och ringla över wienerbröden. Pudra lite florsocker över wienerbröden, klart
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0
Tidigare inlägg Nyare inlägg