Limemousse

Ingredienser:
 
4dl vispgräde
2 dl creme fraiche
2 dl naturell yoghurt
1½dl socker
1½ tsk finivet skal av lime
1 dl färskpressad limejuice
6 gelatinblad 
 
Gör så här:
 

Lägg gelatinet i blöt.

Vispa creme fraiche, yoghurt och socker och limeskal tills allt socker löst sig.

Vispa upp grädden.

Ta upp galetinbladen och smält dem i limejuicen i en kastrull.

Rör ner gelatinet och juicen i cremefraichenröran och vänd sedan ner grädden. 

 

Fyllningen räcker till ett lager i en tårta 25 cm i diameter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Tidigare inlägg Nyare inlägg