Fuskwienerbröd

Idag påskdagen provade jag att göra wienerbröd av smördegsplattor. De blev fantastiskt goda och kommer att göra dessa fler gånger :) 
 
Skär en färdigköpt smördegsplatta i kvadrater, jag fick ut 9 kvadrater
Pensla lite vatten på plattan och vik in alla fyra hörn till mitten av plattan och tryck till så hörnen fastar ordentligt.
Blanda lite marsankräm (använde kallrörd marsankräm) 1 dl mjölk och ca: 2 msk maranpulver
Klicka ut en klick på varje winerbröd.
 
Grädda i ugnen 225º ca: 10-12 minuter, wienerbröden ska vara lätt gyllenbruna.
Lät wienerbröden svalna och blanda lite vatten och florsocker till en kristyr och ringla över wienerbröden. Pudra lite florsocker över wienerbröden, klart
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Härligt när allt är lätt som en plätt!
/ Malin
malinedlund.blogg.se

Svar: ja visst är det :)
Birgitta Waiswa

2016-03-27 @ 21:23:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Tidigare inlägg Nyare inlägg